1. Reserveren

Reserveer nu een grote of kleine stand voor de CO-dagen 2017 in de Basiliek te Veenendaal. 

Inschrijven

De Christelijke Ondernemersdagen vinden plaats op woensdag 22 en donderdag 23 november 2017 in de Basiliek te Veenendaal. De Ondernemersdagen zijn de ideale gelegenheid om zaken te doen en ondernemers te ontmoeten voor zowel commerciële bedrijven als non-profit en goede doelen. Organisaties en bedrijven krijgen volop kansen tot zakendoen en promotie. De woensdagochtend is om de stands op te bouwen. Naar verwachting zullen een 50 standhouders aanwezig zijn en ongeveer 500-750 bezoekende ondernemers.


Standruimte huren? Groot of klein?

Een standruimte huren voor de beurs? Er is keuze uit standruimte of een kraam. Welke je moet kiezen leggen we hieronder uit.
Reserveer nu hieronder je beursstand, zodat je zeker bent van een plek.

Beursstand (groot)

Een (grote) beursstand is een ruimte van ongeveer 3 x 2 meter groot. De ruimte is geschikt voor ontmoeting en gesprek met bezoekers. We spreken dan ook liever over ‘ontmoetingsruimtes’. Kennismaken met andere ondernemers staat namelijk centraal.
Een beursstand kunt u invullen zoals die het beste bij uw onderneming past. We willen iedereen aanmoedigen er een plek van ontmoeting, gesprek en netwerken van te maken. Eventueel leveren wij tafels,  stoelen en stroom (in overleg en gedeeltelijk tegen meerkosten).

Let op: het gaat hier om een open ruimte, zonder tussenwanden.

De kosten voor een grote stand zijn € 475,- ex BTW

 

Beursstand (klein)

De kramen zijn – zeer betaalbare – standaard tafels van ongeveer 2 meter breed. Deze kramen zijn uitermate geschikt voor het uitstallen van producten, verkoop van producten, display van materialen. Ideaal voor bijvoorbeeld ZZP’ers en kleine stichtingen. De stand bestaat uit een tafel met twee stoelen. De stand heeft geen wanden. Voor stroom en deel van het meubilair zullen meerkosten in rekening gebracht worden.


De kosten voor een kleine stand zijn € 275,- ex BTW


Beursindeling

De beurs met stands en kramen zijn verdeeld over 1 zaal. In deze zaal is veel ruimte voor ontmoeting, maar er zijn ook allerlei andere belevenissen. In nabijgelegen zalen vinden andere programma-onderdelen plaats, zoals de workshops. In de lobby kun je lekker ontspannen zitten, eten en drinken. Maar ook hier gaan verrassende dingen gebeuren.


Wat zit er in de standhuur?

- Een stand 3x2m. Eventueel tafel(s) en stoelen in overleg.
- Een kraam van 2m. Inclusief twee stoelen.
- De huur is inclusief consumpties voor maximaal twee personen per dag.
- De huur is inclusief 2 lunchpakketten (voor twee personen).
- Prijzen zijn excl. 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Reserveer nu je stand


Overige mogelijkheden (tegen meerkosten):

- Netwerk-buffet op zowel woensdag- als donderdagavond. Vooraf aanmelden verplicht.
- Vermelding op www.co-dagen.nl.
- Optioneel: mogelijkheid om een korte workshop of ander programmaonderdeel aan te bieden.
- Optioneel: pagina in beurseditie CO-Magazine.
- Netwerklijst met contactgegevens deelnemers.


Locatie

De Christelijke Ondernemersdagen vinden plaats in de Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW te Veenendaal. Er kan gratis geparkeerd worden. Klik hier voor de routebeschrijving.

 

CO-Magazine

Na de CO-dagen komt er een december editie van het CO-Magazine. Hierin blikken we terug op de CO-dagen en kijken we vooruit naar 2018. Deelnemende organisaties kunnen één of meer pagina’s in het beursmagazine afnemen. De pagina (A4-formaat) kan gevuld worden met een advertentie of advertorial. Neem voor meer informatie contact met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Goodiebag

Ook dit jaar willen de bezoekers iets leuks meegeven, wat hen nog een keer laat terugdenken aan de CO-dagen. Als standhouder heb je daarom de mogelijkheid om een flyer of folder van jouw bedrijf of organisatie in de tas te doen. Neem voor meer informatie contact met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Waarde toevoegen

Ondernemen is in de basis ‘waarde toevoegen’. We dagen deelnemende organisaties uit om ‘waarde toe te voegen’. Dit kan door het doen van een concreet aanbod of ondernemers op een andere manier uit te dagen. Denk ook aan: een terugkom-dag na de beurs, een gratis brainstormsessie, etc. We denken graag met u mee. Neem voor meer informatie contact met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Inschrijven als organisatie

Heeft u interesse of wilt u meer weten over deelname met uw organisatie aan de beurs? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden en uw wensen. Dat kan via onderstaand contactformulier of telefonisch: 06 53 77 43 36.

Reserveer nu je stand