Organisatie

De CO-dagen zijn een initiatief van CON: het Christelijk Ondernemers Netwerk.

 

‘Marktplein’ aan inspirerende mensen, plaatsen en momenten.
CON ziet zichzelf als een marktplein: terrasjes waar je anderen ontmoet, kramen waar van alles te koop is en waar je eigen waar kunt aanbieden. Je kunt ruilen, promoten, kennis en verhalen delen. CON is hét marktplein voor christelijke ondernemers en ondernemende christenen. En voor wie zich er verder thuis voelt. We houden van informeel. En het begrip ‘leuk’ past goed bij ons. Ondernemen is immers al serieus genoeg. We willen dat je zin hebt in een CON evenement, niet dat je verzucht: ‘Nee hé, weer een netwerkbijeenkomst’. Lekker ondernemen doe je immers bij CON.

 

De vier uitgangspunten van CON zijn: passie, inspiratie, ondernemen en missie. We geloven dat het netwerk aan ondernemers elkaar kan inspireren, de passie voor het ondernemen kan aanwakkeren en dat ondernemen en missie elkaar vinden. CON verbindt ondernemende christenen, bedrijven en organisaties aan elkaar en aan maatschappelijke en missionaire projecten. Maar, zoals gezegd, centraal staat dat je een leuke dag hebt, of middag welk dagdeel dan ook. Zie het maar als een dagje uit… (en ondertussen is het toch wel net-werken).


De Ondernemersdagen die we op 22 en 23 november 2017 voor de vierde keer organiseren zullen meer nog dan voorheen een mix zijn van ondernemen en ontmoeten. De prachtige ruimte in De Basiliek geeft mogelijkheden om er meer ‘show’ in te brengen. Met tal van nieuwe elementen wordt het meer een ondernemersfestival dan een ‘gewone beurs’. Twee dagen waar je bij wilt zijn en niets wilt missen!