4. Organisatie

De CO-dagen zijn een initiatief van CON: het Christelijk Ondernemers Netwerk.

De Christelijke Ondernemersdagen zijn een initiatief van het CON: het Christelijk Ondernemers Netwerk. CON is een centrum waar christelijke ondernemers inspiratie en passie vinden voor ondernemen en missie. Het netwerk van ondernemers vormt daarbij de basis. CON organiseert ontmoetingen, legt verbindingen en stimuleert initiatieven. Dat doen we met een crossmediale benadering: netwerkbijeenkomsten, Academy-programma’s, Business magazine, websites en social media.


Meer weten over CON of lid worden? Bezoek www.co-netwerk.nl


‘Marktplein’ aan inspirerende mensen, plaatsen en momenten.
CON faciliteert christelijke ondernemers en ondernemende christenen in hun ambities. Zoals een marktplein: terrasjes waar je anderen ontmoet, kramen waar van alles te koop is en waar je eigen waar kunt aanbieden. Je kunt ruilen, promoten, kennis en verhalen delen. CON is hét marktplein voor Christelijke ondernemers en ondernemende christenen.


De vier uitgangspunten van CON daarbij zijn: passie, inspiratie, ondernemen en missie. We geloven dat het netwerk aan ondernemers elkaar kan inspireren, de passie voor het ondernemen kan aanwakkeren en dat ondernemen en missie elkaar vinden. CON verbindt ondernemende christenen, bedrijven en organisaties aan elkaar en aan maatschappelijke en missionaire projecten.