Er zijn enkele extra mogelijkheden om jouw onderneming en ‘business’ te promoten. 

 

 1. Banner op de website (co-dagen.nl)

Je wordt op de drukbezochte website rond de Christelijke Ondernemersdagen uiteraard al vermeld als standhouder c.q. workshopleider. Dat doen we met naam en logo. Je kunt ook in de maanden oktober, november en december met een banner op deze website staan. De banner wordt dan aan naam en logo toegevoegd, zodat bezoekers in één oogopslag jouw gegevens zien en direct naar jouw eigen website kunnen doorklikken. Kosten van een banner zijn slechts € 50, -- per maand. We hebben met opzet ook de maand december toegevoegd, omdat we in die maand nog veel aandacht besteden aan terugblik en ‘nazorg’ aan bezoekers. Ook al met het oog op volgend jaar.

 

  1. Goodiebag

Net als vorig jaar willen we standhouders, workshopleiders en bezoekers de mogelijkheid bieden om één soort promotiemateriaal in een goodiebag mee te geven. We hebben er voor gekozen om niet meer dan 500 goodiebags klaar te zetten. Je kunt dus een folder, brochure of gadget aanleveren in 500 stuks, en wij zorgen er voor dat 500 andere ondernemers deze goodiebag mee krijgen. Kosten voor deelname: € 75, --. De materialen moeten aangeleverd worden op 16, 17 of 18 november. Alles wat later wordt aangeleverd kan beslist niet meer mee! Het adres van aflevering krijg je bij aanmelding via het aanmeldformulier (zie hieronder).

 

  1. Adverteren in decembernummer CON Magazine

Na de Ondernemersdagen verschijnt een december nummer van ons magazine. Hoewel de definitieve oplage nog niet bekend is, gaan wij nu uit van een oplage van 2.000, in full colour A4 formaat. Het magazine wordt in december verspreid onder onze eigen bestanden aan ondernemers en via enkele ondernemersnetwerken en bijeenkomsten. Het is mogelijk om als standhouder of workshopleider te adverteren of een redactionele pagina (in de vorm van een advertorial) te plaatsen. De kosten:

  • 1/1 pagina: € 195, --
  • ½ pagina: € 125, --
  • ¼ pagina (staand): €   85, --

Een redactionele pagina moet met eigen tekst en eventueel beeldmateriaal (in goede resolutie!) aangeleverd worden, kosten voor een pagina zijn € 195, --.

Let op: de genoemde prijzen zijn ex BTW

 

Vul hieronder het formulier in om je wensen kenbaar te maken. ( *Vergeet niet de verplichte velden in te vullen)

Na ontvangst van je bericht ontvang je verdere informatie en een factuur.